Welkom bij BAUER Funderingstechniek B.V.

Vooraanstaand en betrouwbaar.

BAUER Funderingstechniek B.V., gevestigd in Mijdrecht, is de Nederlandse vestiging van het internationaal opererende BAUER groep. Bauer behoort tot de toonaangevende bedrijven op het gebied van speciale funderingstechnieken wereldwijd. Bij de ontwikkelingen van nieuwe technologieën neemt Bauer een vooraanstaande plaats in.

 

De kracht van Bauer ligt niet alleen in de specialistische kennis en jarenlange gedegen vakmanschap. Een duidelijke pre is ook dat Bauer een eigen gerenommeerde machinedivisie bezit. BAUER Funderingstechniek B.V. kan hierdoor putten uit een breed scala van allermodernste, specialistische funderingsmachines.

 

De hoofdgroep van de door BAUER Funderingstechniek B.V. uitgevoerde producten bestaat uit specialistische funderingssystemen. Bauer is een grote speler in boor- en ankersystemen, maar voert daarnaast ook vele andere funderingstechnieken uit. Het uitgebreide pallet van funderingstechnieken geeft ons de mogelijkheid in de aanbiedingsfase mee te denken en de meest geschikte oplossing voor onze klanten te ontwikkelen.

 

Voor gedegen Mixed-in-Place (Soilmix) oplossingen bent u bij BAUER Funderingstechniek B.V. aan het juiste adres.